Home » СВЯТ » Лепа Брена остави всички без думи (Много снимки от лятната й ваканция)
Лепа Брена остави всички без думи (Много снимки от лятната й ваканция)
Лепа Брена остави всички без думи (Много снимки от лятната й ваканция)

Лепа Брена остави всички без думи (Много снимки от лятната й ваканция)

Лепа Брена остави мъжете с зяпнала уста
Лепа Брена остави всички без думи. След кралската сватбата на сина си Филип Живойнович, когато сръбската звезда привлече погледите върху себе си и показа стил и класа, сега тя отново привлече вниманието на медиите. Този път Лепа Брена пусна снимки по бански от лятната си ваканция.

Сръбската звезда и съпругът й прекараха ваканцията си в Хърватия. Брена пусна снимки в социалната мрежа и остави не само мъжете, но и жените без думи, с безупречния си външен вид. Дори на 57 години сръбската певица показа, че е в страхотна форма. По цял ден Лепа Брена и Бобан, заедно с компания, обикаляха с яхта. Те се наслаждаваха на хубавото време и приятните слънчеви лъчи, както и на красивите гледки на остров Хвар.

Именно там сръбската певица и съпругът й притежават имот и всяка година прекарват лятната си почивка. „Ако познаваш Хвар, познаваш и Рая“, гласи местна поговорка. Може би затова сръбската легенда е избрала да си закупи жилище там и всяка година да се радва на това райско кътче.

Към кадрите от лятната почивка на Лепа Брена се изсипаха хиляди положителни коментари за външния й вид. Дори на 57 сръбската звезда изглежда невероятно и не се срамува да качва снимки по бански в социалната мрежа, без да ги обработва с Фотошоп.

Примера на Брена последва и нейната колежка Цеца Величкович. Тя също пусна няколко кадъра по бански. Цеца качи и видео, на което плува в морето и с него предизвика истински фурор в мрежата. В момента тя се наслаждава на хубавото време в къщата си в Кипър.

И Цеца, и Лепа Брена, изглеждат невероятно и нямат никакви притеснения да качат снимки, или пък видео, по бански. Феновете подкрепят своите любимки и им изпращат цялата си любов в социалната мрежа.

Лепа Брена остави всички без думи (Много снимки от лятната й ваканция)

Източник:  kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?