Новините на фокус
Home » СВЯТ » Лепа Брена продава луксозната си вила – вижте СНИМКИ от палата й
Лепа Брена продава луксозната си вила

Лепа Брена продава луксозната си вила – вижте СНИМКИ от палата й

Луксозната къща на семейството им стана голяма, продават я за 2 милиона евро, научи КОЧ.

Лепа Брена и Боба Живойнович са си наумили да продадат луксозния си палат. Който се намира в един от най-богатите квартали на Белград – Бежанийска Коса.

Сумата, за която са обявили за продан вилата е 2 милиона евро. Фолк звездата и бившият тенисист има имота от 90-те години на миналия век. Явно обаче, че постройката им се вижда прекалено голяма за тях двамата.

След като синовете им Филип и Стефан Живойнович вече се отделиха от семейството сега е на път това да стори и другият им наследник Виктор. Той планирал в най-скоро време да заживее под свой покрив самостоятелно.

Според желанията на певицата двойката крои планове да си купи нова къща. Но далече по-малка от досегашната. Лепа Брена и Боба ще търсят нов дом в кварталите на Белград Дедине или Сеняк, които също са богаташки, но много по-спокойно място за живеене. Певицата още преди това ги харесвала, предават от електронното издание slobodenpecat.mk.

Според запознати поп фолк звездата отдавна харесвала тези квартали на града повече. Сега й се отдава идеална възможност да сбъдне мечтата си. Новата къща, която ще купи ще е много по-малка и няма да е с площ повече от 300 квадратни метра.

Лепа Брена продава луксозната си вила Лепа Брена продава луксозната си вила Лепа Брена продава луксозната си вила Лепа Брена продава луксозната си вила Лепа Брена продава луксозната си вила Лепа Брена продава луксозната си вила

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?