Горещи новини

Лепа Брена стана баба! Ето как кръстиха бебето

Александра Прийович, съпругата на първородния син на Бобан Живоинович е родила тази сутрин и е подарила на семейството син Александър – съобщават сръбските медии. Лепа Брена е изключително щастлива свекърва, тя неведнъж е споделяла, че от години мечтае за внук. „Всички сме щастливи. Чакахме това бебе. Добре дошло” – не крие радостта си Брена. И малката, и бебето се чувстват отлично. Вече валят пожелания и поздравления към семейство Живоинович. Филип Живоинович е син на Бобан от първия му брак, но винаги е живял в новото семейство на баща си с Лепа Брена. Неговата съпруга Александра е една от най-известните поп-певици на Сърбия. Източник: БЛИЦ

Александра Прийович, съпругата на първородния син на Бобан Живоинович е родила тази сутрин и е подарила на семейството син Александър – съобщават сръбските медии.

Лепа Брена е изключително щастлива свекърва, тя неведнъж е споделяла, че от години мечтае за внук.

„Всички сме щастливи. Чакахме това бебе. Добре дошло” – не крие радостта си Брена. И малката, и бебето се чувстват отлично.

Вече валят пожелания и поздравления към семейство Живоинович.

Филип Живоинович е син на Бобан от първия му брак, но винаги е живял в новото семейство на баща си с Лепа Брена. Неговата съпруга Александра е една от най-известните поп-певици на Сърбия.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лепа Брена стана баба! Ето как кръстиха бебето"

Какво мислите?