Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лепа Брена с нова професия, продава сръбска скара
Лепа Брена с нова професия

Лепа Брена с нова професия, продава сръбска скара

Лепа Брена продава сандвичи, научи КОЧ

Лепа Брена продава сръбска скара. Една от най-известните и обичани певици на Балканите, а и по целия свят, върти собствен бизнес. Освен, че е собственик на музикална компания „Гранд Прадакшан“, заедно със Саша Попович, певицата е собственик на ресторант за бързо хранене, пише kurir.rs.

Заведението на Лепа Брена се намира в Нови Сад. Певицата е човек, който обича да говори за своите успехи, които не са никак малко, но само що се отнася до музикалната й кариера. Лепа Брена е на сцената от 37 години и безспорно жъне успех след успех на сцената.

Оказва се обаче, че певицата не се занимава само с пеене. Лепа Брена има и страничен бизнес, който обаче през последните години не й носи никакви печалби. Певицата има малко ресторантче за бързо хранене. То обаче носи само загуби на Брена. Тя е загубила 870 000 динара. Това не е малка сума и много хора биха сложили ключ на заведението за постоянно, затова е странно защо Лепа Брена не го прави.

През 2015-та година певицата загубила 438 000 динара, а през 2017-та година загубила 1 421 000 динара. Миналата година Брена е изкарала 42 000 динара, а през 2016-та година – 21 000.

Таен бизнес

В района обаче никой не знае, че певицата има такъв бизнес и продава сръбска скара. „За първи път чувам, че Брена продава скара. Това е невъзможно. Смешно е, че покрай парите, които изкарва от „Гранд“, се занимава с продажбата на храна, и никой да не знае за това 30 години. Мога да го разбера това, ако се изкарваха пари, но в друг случай, това са само загуби.

Възможно е да е направила този бизнес през 1993-та година, защото се страхуваше, че ще спре да пее, защото в региона по това време властваше инфлацията. Все пак знам всичко за нея, така че е странно да не знам за този бизнес“, казва един от колегите й.

Най-много Лепа Брена изкарва от музикалната си компания „Гранд Прадакшън“. До преди няколко години певицата беше единствената собственичка на компанията, но след това продаде по-голямата част от фирмата на Саша Попович за 15 милиона евро, предават от vistina.com.mk.

Лепа Брена и Боба Живойнович имат също ресторант в Златибор. А по-малкият им син Виктор има ресторант в центъра на Белград.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?