img
Home / БЪЛГАРИЯ / ЛиЛана проговори: С Божков се знаем отдавна, но нямаме общ бизнес

ЛиЛана проговори: С Божков се знаем отдавна, но нямаме общ бизнес

/
/
/
601 Views

Бизнесът ми няма нищо общо с Васил Божков, категорична бе от ареста певицата Лиляна Деянова, известна като ЛиЛана.

Тя познава отдавна и отблизо хазартния бос Васил Божков, стана ясно от думите й, но отношенията им не били комерсиални, научи КОЧ.

Деянова е обвинена за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с евросредства. „Познавам го отдавна. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него“, заяви ЛиЛана. – „Разбирам, че някой смята, че прокуратурата ме е задържала заради подозрения, че сме близки. Това не ми се струва никак нормално в една правова държава“, каза певицата.

Изявлението на певицата идва часове, след като собственикът на Efbet Цветомир Найденов потвърди връзката между две от най-шумните дела от началото на годината в България – срещу бившия му съдружник Васил Божков и срещу нея. Той обяви, че укриващият се в Дубай бизнесмен и някогашната музикална звезда са поддържали интимна връзка в продължение на 10 години.

„Гледах интервюто на Васил Божков. Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена лъжа. ЛиЛана му беше любовница над 10 години“, заяви пред Нова телевизия бившият съдружник на бизнесмена Цветомир Найденов.

„Той й подари кола, тя си имаше специален час за посещения в „Нове Холдинг“. Като се вгледаш в детайлите от интервюто на този човек, виждаш, че той откровено лъже“, допълни Найденов.

лупа

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook