Home » КЛЮКАРНИК » Лили гледа розов театър за възрастни – естрадната прима тайно на постановка на Николай Волев
Лили гледа розов театър за възрастни - естрадната прима тайно на постановка на Николай Волев
Лили гледа розов театър за възрастни - естрадната прима тайно на постановка на Николай Волев

Лили гледа розов театър за възрастни – естрадната прима тайно на постановка на Николай Волев

Лили Иванова се оказа една от звездите, присъствали на постановката на Николай Волев „Сексът – начин на употреба“. Певицата била специално поканена от „бащата“ на легендарните филми „Двойникът“, „Господин за един ден“ и „Да обичаш на инат“.

Волев се завърна на театралната сцена с ударно заглавие този сезон. И побърза да се похвали, че е получил изключително висока оценка от страна на Иванова по повод пиесата. „Две минути до началото! Залата и балкона са отново пълни и за мое щастие и Лили Иванова е тук! Дано й хареса спектакъла ни с Николай Волев“, написа хореографът Семир Алкади под селфи от залата.

Няколко часа по-късно и Волев се включи по темата. „След посещението на Лили Иванова и нейните възторжени думи за спектакъл, съм още по-окуражен да ви поканя на следващото ни представление в неделя, 16 декември в „Сити Марк Арт Център“, споделя той.

Негови фенове го упрекнаха, че малко се превъзнася, определяйки Лили като капацитет, но се оказа, че Волев има основание да цени мнението й. Певицата изчела на един дъх и мемоарите на режисьора, наречени „Девствената проститутка“. Именно те са причината естрадната легенда да му се обади, за да го похвали, а после и да се появи на самия спектакъл.

Любопитна подробност е, че Волев е поверил всички 26 роли от пиесата само на една актриса – младата надежда Кристина Топалова. Тя ще се превъплъти в цели 27 персонажа: Актриса, Фенка, Адам, Ева, Гъска, Похотлива малка кучка, Ученик, Куца чистачка, Инструкторка по оргазъм, Актьор сладострастник, Студент, Адвокат, Златната рибка и др.

Представлението е по пиесата на покойната вече на Франка Раме, съпруга на нобелиста Дарио Фо, пише „Телеграф“.

pik.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?