img
Home / КЛЮКАРНИК / Лили Иванова и Стефан Илчев на нож, примата на българската естрада ще го съди

Лили Иванова и Стефан Илчев на нож, примата на българската естрада ще го съди

/
/
/
589 Views

Лили Иванова си е навила на пръста да съди Стефан Илчев. Тя се обидила на певеца, че изпълнява песните й без да я пита и няма нейното разрешение, узна КОЧ.

Пред свои близки колеги гранд дамата споделила, че вече е говорила с адвоката си и ще заведе дело. Тъй като никога до сега не е давала съгласие Илчев да изкарва пари като пее хитовете й.

Само, че има една малка подробност. Само композиторите могат да забраняват да се изпълняват техните произведения. А дали Лили ще се обърне и към тях за да води война с имитатора ще стане ясно в последствие.

Естествено напрежението между легендарната певица и младия изпълнител не се състои само в това, че той е изпял някои от песните й. Отдавна е известно, че двамата имат търкания защото в свое интервю преди време Стефан се изказа, че ако той не пее старите й песни те ще бъдат забравени.

Още повече, че Митко Щерев сам му подари хита си „Хризантеми”, а Лили има забрана да я изпълнява. Илчев може да пее и „Детелини”, която е на Асен Гаргов. Но е истина, че за другите няма разрешение, предават от hotarena.net.

Илчев подразнил Иванова с факта, че наляво и надясно разправял как феновете му говорят, че пее по-добре от нея.

Въпреки, че е с наранено его примадоната до сега пазеше пълно мълчание.

Всъщност талантливият имитатор , който е известен с прякора си „Мъжката Лили Иванова” не се приема добре в музикалните среди заради високото си самочувствие. Като се мисли за по-добър от нея. Но пък в Капките се доказа като изкусен имитатор. Който е фаворит на публиката.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!