img
Home / КЛЮКАРНИК / Лили Иванова стои на сухо от 20 години? Ето защо примата ни не е лягала с мъж…

Лили Иванова стои на сухо от 20 години? Ето защо примата ни не е лягала с мъж…

/
/
/
1236 Views

Естрадната прима Лили Иванова не е спала с мъж повече от 20 години.

Изпълнителката на „Детелини” и „Панаири” сама твърди, че е приключила с мъжете и те са затворена страница за нея. Дори да си падне по някой кавалер, дружбата им е по-скоро платонична и не е свързана с физически контакт, писа „Таблоид“.

Динозавърката на естрадата обяснила, че вече не чувства нужда да бъде с никого, заради което се е отдала на абсолютно сексуално въздържание и това изобщо не й пречело. Така се концентрирала върху работата си и отдавала там цялата си енергия.

Според официалната биография, Лили Иванова е родена през 1939 г., съответно днес е на 79 лазарника. Още преди да навърши 60 години, тя се е отдала на целибат (б.р.-сексуално въздържание).

Преди това се носеха легенди за палавата Лили и нейното бурно минало в младите й години. Според слуховете, кубратската легенда владее доста техники и минава за страшно разкрепостена и опитна в леглото. Преди сухия й период, певицата често сменяше младите си лъвчета и не веднъж е признавала, че не търси любов, защото си има всичко и е напълно задоволена в сексуален аспект.

„Тъй като е перфекционист във всяка едно отношение, нея просто я е срам да се съблече гола пред мъж – осъзнава, че тялото й е не е така съблазнително. А и я гони параноя, че после той може да разкаже интимни подробности”, обясняват запознати с интимния й живот.

Преди време китаристът на ФСБ Иван Лечев разкри, че бившата му любовница е ненаситна фурия в леглото. Дългокосият музикант разправяше на ляво и на дясно, че в началото на 80-те години на миналия век, когато дамата имах бурна афера, Лили искала да бъде любена всеки божи ден. „Беше една от най-страстните жени, с които съм имал отношения. Наистина беше добра в леглото“, не крие Иван Лечев. Тогава рокаджията бил в разцвета на силите си – на има-няма 30 години, а кака му Лили била на около 50 лета.

След това Лиленце-пиленце се прехвърли на млади китаристи и музиканти от обкръжението й, но бързо им се насити се сега предпочита да пази тишина в спалнята си.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook