Лиляна Павлова стана тайно майка за трети път на 46 – честита рожба! (СНИМКИ)

Lilqna Pavlova stana maika za treti pyt

Макар в момента да не е сред популярните лица в политиката, повечето от нас помнят Лиляна Павлова като регионален министър в правителството на Бойко Борисов. В момента Павлова е на крилете на щастието, защото прегърна третата си рожба.

В края на миналата седмица тя е родила син, предават от kliuki.net, като за целта е постъпила в елитна столична болница.

Малко след като през есента на миналата година изтече мандатът на 46-годишната дама като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, се разбра, че е в очакване на мъжка рожба.

Запознати твърдят, че бебето се е появило на бял свят между 15 и 18 април, но новината се пази в тайна.

Годишната й заплата на сладкия пост бе 600 000 евро. Павлова обаче умишлено не поела нов работен ангажимент, за да може да си освободи време за грижите за третата й рожба. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да е момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова.

Лиляна Павлова мъж

Връзката й с новия й партньор вече е на няколко години и е официална. Тя го дари със син за пръв път в края на 2022 г., когато бе на 44 г. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Лиляна Павлова бебе

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря – София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж.

Бившите съпрузи са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

Лиляна Павлова дъщеря

Твоят коментар

Be the first to comment on "Лиляна Павлова стана тайно майка за трети път на 46 – честита рожба! (СНИМКИ)"

Какво мислите?