img
Home / КЛЮКАРНИК / Лора Крумова аут от телевизията

Лора Крумова аут от телевизията

/
/
/
270 Views

След края на второто си майчинство, но преди да се появи отново на малкия екран Лора Крумова напусна Нова тв по свое желание, научи ko4.

„Така го усещам и това решение не е от днес. От Нова тв не искаха да си тръгвам, не съм гонена, не съм имала проблеми. Но след като преосмислих как стоят нещата в живота ми, реших, че е по-добре да го направя“, обясни журналистката пред „24 часа“.

Засега не е намерила това, с което ще се занимава в бъдеще, но със сигурност то отново ще е свързано с журналистиката. „Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза още Крумова.

Тя е едно от най-популярните тв лица у нас. Малко преди да роди дъщеря си Мина през 2018 г., тя водеше едното издание на съботно-неделния блок „Събуди се“ по Нова тв. Преди това заедно с колежката си Галя Щърбева, с която са и близки приятелки, правеха публицистичното токшоу „Комбина“. То беше изцяло тяхна идея, която осъществиха веднага след като и двете се върнаха в телевизията след майчинство. Тогава се роди първото дете на Крумова – синът й Явор.

Популярността на Лора Крумова идва още преди години, когато беше лицето на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ първо с Георги Коритаров, а после и с Милен Цветков. Работила е и в Би Ти Ви.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook