Горещи новини

Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца

Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца

Лора Крумова едва успява да се справя с ежедневието си на майка.

Тв водещата, която роди второто си дете през септември миналата година, е принудена сама да отглежда сина и дъщеря си, видя ko4.

Близки до журналистката издават, че още в началото на зимата половинката й Сотир, който през лятото е учител по сърф на къмпинг „Градина“, си хванал багажа и заминал за Банско. Там през студените месеци си изкарвал хляба като инструктор по ски и сноуборд на пистите в курорта. Откакто я изоставил с децата, двамата не се били виждали, защото потокът от туристи не секвал и Сотир не можел да се прибере до София. Общувал с жена си само по телефона и не можел да й помага по никакъв друг начин, освен финансово. За грижите около сина си Явор и новородената си дъщеричка Лора разчитала единствено на роднините си.

След второто раждане се принудила да пусне Явор на градина, за да има повече време. Придружител обаче и трябвал дори когато излизала на обикновено разходка, защото не успявала сама да маневрира с количката, да води домашния си любимец – куче от породата френски булдог, както и да носи багажа на бебето. Обикновено компания й правела червенокоса по-възрастна от нея жена, към която Крумова се обръщала с „мамо“.

Въпреки че тв звездата всеки ден извеждала дъщеричката си и изминавала по няколко километра пеш из столичните улици и паркове, вече пети месец след раждането не успявала да стопи нито килограм. По време на бременността Лора наддала с почти 30 кила, точно в момента, в който се бе повталила, и неуспехът й в отслабването сега допълнително я потискал. Крумова била на зверска диета, почти не ядяла, а го карала само на вода, чиято бутилка не пуска даже докато е навън с бебето. Единственият начин, по който си повдигала самочувствието, бил шопингът.

Тъй като не искала да пазарува дрехи, понеже имала надежда, че ще отслабне, Лора си купувала аксесоари – маркови чанти на цени от 300 – 400 лева, с каквото бе засечена да разхожда 5-месечната си дъщеричка. За сметка на това пък Крумова е сметнала за по-разумно да спести от бебешката количка на щерка си, защото е купила модел от най-нисък клас.

Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца

Ретро

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца"

Какво мислите?