Горещи новини

Луис беше тъжен, Шарлот беше ядосана: Децата на Кейт Мидълтън не можаха да сдържат емоциите си до тежко болната си майка

Semeistvoto na Keit

Децата се появиха на парада в чест на рождения ден на крал Чарлз III.

На 15 юни в Лондон се проведе годишният парад Trooping the Color в чест на рождения ден на крал Чарлз III . Членовете на кралското семейство не можеха да пропуснат това събитие.

Например Кейт Мидълтън се появи на тържеството в карета с три деца: принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

Предишната вечер херцогинята се свърза с фенове за първи път от дълго време и разказа за здравословното си състояние. По-рано беше съобщено, че съпругата на принц Уилям е на химиотерапия. Очевидно лечението върви добре: Кейт дори реши да присъства на празнични събития.

„Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, когато се чувствам достатъчно добре, ми е приятно да участвам в училищния живот на децата, да отделям лично време за неща, които ми дават енергия и позитивност, и също така да започна да работя малко у дома“, каза Мидълтън.

Децата на херцогинята са едни от първите, които разбират, че майка им е тежко болна. Според източници те подкрепят Кейт и й помагат да се справи в този труден период. Децата също бяха с майка си на парада Trooping the Color.

Кейт и Луи

Кейт Мидълтън и принц Луис

снимка
Getty Images

Съдейки по снимките от събитието, бъдещите наследници на короната не са особено доволни от официални събития. Например принц Луи изглежда тъжен, объркан и мрачен на почти всички снимки. И принцеса Шарлот, въпреки че се опита да бъде сдържана, както подобава на истинска принцеса, на места тя все пак показа истинските си чувства – момичето явно беше недоволно от нещо.

тъжният принц Луи

Единственият, който държеше лицето си с достойнство, беше принц Джордж. Най-голямото дете на Кейт и Уилям се държеше като бъдещ крал. Спокойно наблюдаваше развитието на събитията от прозореца на колата.

принц Джордж и Шарлот

Луи и Шарлот

Самата херцогиня на Кеймбридж се постара да изглежда щастлива и безгрижна. Някои кадри обаче показват, че щом усмивката слезе от лицето й, в очите й се появи меланхолия и объркване. В някои моменти Кейт се обърна настрани от камерите, така че фотографите да не могат да уловят искрените й емоции ( прочетете също: Тя се усмихна насила и скри лицето си от камерите: Кейт Мидълтън се появи публично за първи път, след като съобщи за ужасна диагноза ) .

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Луис беше тъжен, Шарлот беше ядосана: Децата на Кейт Мидълтън не можаха да сдържат емоциите си до тежко болната си майка"

Какво мислите?