img
Home / КЛЮКАРНИК / Лукс в поп фолка: Коцето живее като крез, показа палата си

Лукс в поп фолка: Коцето живее като крез, показа палата си

/
/
/
109 Views

Къщата на Константин, в която той се пренесе да живее след няколко обира на апартамента му в София, има цели седем тоалетни, похвали се самият той.

Като се има предвид, че в нея певецът живее само с жена си Надя и двете си деца, WC-тата идват малко много, но за тази аномалия си има обяснение, научи ko4. Коцето все още помни мрачните времена, когато неговото семейство деляло един етаж от къща, тоест един апартамент с една тоалетна, заедно с още две фамилии.

Коцето живее като крез

Причината – комунистите отнели другия етаж от семейния дом, защото дядото на певеца бил богат търговец преди 9 септември. Така семейството на дядото, заедно с това на Коцето и на братовчедка му делили едно сервизно помещение, обясни изпълнителят в „Черешката на тортата“.

Коцето живее като крез

Сега в къщата тоалетни има колкото искаш, както и малка финландска сауна и две джакузита – едно до сауната в приземния етаж, едно на покрива. Домът е издържан основно в черно и бяло, дори кухнята, която реално е едно голямо помещение, заедно с дневната на първия етаж. Дворът е скромен, но все пак достатъчно голям, за да побере зеленчукова градина и батута на децата на певеца.

Коцето живее като крез

снимки: Черешката на тортата

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook