img

Луна на кон пред парламента с мазен гюбек: Леко, Леко, Леко (ВИДЕО)

/
/
/
228 Views

Луна не спира да шокира с поведението и постъпките си, като този път чалга певицата напомни за себе си с поредната песен.

Русата „тигрица“, както самата тя се определя, лее мъдрости в клип с безумен сюжет, под съпровода на цигански ритми. Във видеото, ретро чалгарката обикаля през гори и паланки, възседнала кон, а пътешествието ѝ завършва не къде да е, а на жълтите павета, точно пред Народното събрание.

И това не е най-невероятното. Клипът започва със странни изрази – „народни мъдрости“, които се появяват и изчезват на фона на красиви пейзажи. След това момченце, облечено в традиционна българска риза, се затичва към певицата – която пък е облечена като персонаж от книгите на Дюма – и ѝ подава книга.

Цялото видео, само по себе си изглежда безумно, но в съчетание с текста на парчето, нещата придобиват дори нелеп, налудничав оттенък.

Ето какво гласи част от него: „Мислеше си, че ми знаеш номерата. Кажи сега защо се имаш за хитрец? Знай, че няма как да надхитриш жената. Глупав си бе, нищо, че си хубавец!“.

Луна естествено не спира до тук и продължава да нарежда: „Първо правят се на луди, после пак ще плачат. Всички знаят с Луна няма как да се закачат.“

Убедете се сами в „качествата“ на това „виртуозно музикално произведение“:

Твоят коментар
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!