Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Луна: На президента не му е нужна заплата от 12 000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна.
Луна: На президента не му е нужна заплата от 12 000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна.

Луна: На президента не му е нужна заплата от 12 000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна.

Един от най-колоритните участници в кандидат-президентската кампания тази година, поп фолк-певицата Луна, изненадващо проговори за възнаграждението, което очаква да получава като държавен глава:

На президента не му е нужна заплата от 12 000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна. Това заяви пред „Телеграф“ Луна, която влезе с апломб в битката за президентските избори.

Тя отрече твърдо да е поканила за вице Иво Димчев и Пищова. Правят си пиар на мой гръб, но не им се сърдя. Има някакъв певец Иво, не му помня фамилията, който втора седмица обяснява в медиите, че е отказал да ми е вице. Не е вярно, дори не съм го канила“, категорична бе изпълнителката.

Думите й визират скандалният артист Иво Димчев, който заяви наскоро, че приятелите му Азис и Мария Силвестър са го посъветвали да не приема поканата й. „Същото важи и за Митьо Пищова. Само си правят пиар на мой гръб, но не им се сърдя“, добави още певицата.

Луна се е регистрирала под № 1 и очаква жребия да й отреди същия номер в бюлетината.

Изпълнителката даже вече е в предизборна кампания и подготвя серия от концерти из страната, освен това е агитирала колегите си от поп фолка да призовават почитателите си да гласуват за нея на своите участия. Някои изпълнители като Сашо Роман, Константин, Кали и Таня Боева обаче, са коментирали кандидатурата й като несериозна и затова нямало да я подкрепят.

„А трябва да я приемат сериозно и ако те се бяха кандидатирали, аз бих ги подкрепила, защото сме една гилдия и трябва да сме обединени. Таня ми е приятелка и трябва да й звънна да видя дали наистина го е казала, защото не ми се вярва – и на мен изрязват думите, за да им променят смисъла“, каза още изпълнителката на хита „Луна – президент“.

Любопитен е и коментарът на блондинката по повод голите й снимки от плажа, които наскоро обиколиха мрежата: „Не съм аз, но е готина мацката. Нямам нищо против, тъй като смятам, че президентът трябва да разголва душата си и отвън, и отвътре.

Твоят коментар

Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ko4.bg във Facebook