Динко Вълев нашумя преди 7-8 години, когато той и негови служители спираха бежанците да преминават в България, измъчваха ги и ги връщаха обратно зад граница. Днес обаче от дейността на Динко няма и помен.

Ямболията е станал милионер, и то благодарение на същите хора, които преди време измъчваше. В публичното пространство се твърди, че риалити героят се е продал на афганистанците и ги пуска в България срещу определена сума.

Всичко това отговаря на въпроса как си е купил Динко новата кола. Той подкара „Майбах“ тип джип за цели 500 000 лева.

Динко нашумя пак в последните няколко дни заради едно меле на АМ Тракия. Един от неговите камиони предизвика катастрофа, след като спука гума. Няма жертви, но все пак случаят бе отразен от всички медии.

Интересното е как от една спукана гума ще се стигне до верижна катастрофа. Очевидно камионът е бил в неизправност, защото за Динко по-важно е да спести някой лев, отколкото да обезопаси човешките животи.

Динко е лъжец и мошеник от класа. В „Биг Брадър“ преди 6 години твърдеше, че Джино Бианкалана е обрал бившата си приятелка, но момичето отрече в ефир.

Схемата му с бежанците пък била следната. Хващал ги на границата и им предлагал сделка. Те му давали огромни суми пари, а той ги пускал и не ги измъчвал дори.

Източник: Crimesbg.com