Home » КЛЮКАРНИК » Лъсна истинската причина Яна да напусне ВИП Брадър
Лъсна истинската причина Яна да напусне ВИП Брадър

Лъсна истинската причина Яна да напусне ВИП Брадър

Както добре знаете, Яна на Петко бе една от първите напуснали Къщата на ВИП Брадър под претекст, че едно от децата ѝ е болно.

В Изповедалнята стана ясно, че танцьорката на звездите си тръгва, защото едно от децата й има здравословен проблем. И младата майка иска да е до него, за да то добре, а тя спокойна.

„Днес получих информация за здравословното състояние на едно от децата ми. Много съм притеснена и знам, че те няма да се справят без мен”, каза съпругата на богаташа.

Припомняме, че настоящата Яна Димитрова, позната в миналото като Яна Акимова, роди двама сина на бизнесмена.

Петко Димитров има и още едно по-голямо момче от водещата на „Господари на ефира” и други развлекателни предавания Мария Игнатова. Биг Брадър каза на Яна да не обсъжда с Петко причината за напускането си пред останалите съквартиранти. И даде възможност да си вземе довиждане с останалите съквартиранти, както и със съпруга си. В звездния дом на ВИП Брадър остава само мъжа й, който да брани достойно семейната чест.

Истината обаче е друга, съскат злите езици. Според тях е коренно различна от тази, която се афишираше снощи на номинациите очи в очи.

Според тези слухове договорът на Яна с ВИП Брадър бил точно за десетина дни. Тя искала да остане за такъв период от време в луксозната Къща в Нови хан, за да се убеди с очите си в следното. И то било да види дали вътре няма някоя засукана мадама, по която половинката й да хлътне.

След като се убедила, че Петко изобщо не обръщал внимание на никоя дама в Къщата, Яна си отдъхнала и решила да активизира клаузата в договора си. А продуцентите използвали ситуацията, за да я направят нагнетяваща, тайнствена и рейтингова, коментират от кухнята на шоуто за скандали.

Яна Акимова стана известна като гадже на Орлин Павлов. По време на участието си в „Dancing stars“ преди 5 години се запозна с Петко Димитров и оттогава двамата са заедно. Танцьорката обаче не успя да остави никаква следа от играта си във ВИП Брадър 2018, пише kliuki.ws.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?