Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лъсна цялата истина за ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО
Лъсна цялата истина за ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО

Лъсна цялата истина за ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО

Скандалните „Пиленца от Монако“ Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред „почитателите“ си, се оказаха доста жалка и измислена картинка. 

В мрежата се появи шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на „ВИП“ персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за „ВИП“ и „ЛУКС“.

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град.

Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата.

„Сега вече и ние сме „вип“, защото също се водим в автобус“,

„Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса“,

„Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама“, са само малка част от забавните коментари

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook