Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Любовта ще даде ЗЛАТЕН ШАНС за щастие на 4 зодии тази седмица – всичко ще е цветя и рози за тях:
Любовта ще даде ЗЛАТЕН ШАНС за щастие на 4 зодии тази седмица - всичко ще е цветя и рози за тях:

Любовта ще даде ЗЛАТЕН ШАНС за щастие на 4 зодии тази седмица – всичко ще е цветя и рози за тях:

Магията на любовта винаги е била изкуството да отвориш сърцето си и да предадеш чувствата си. И всяка седмица, особено ако е изпълнена с астрологични събития, може да донесе уникални възможности за задълбочаване на романтичните връзки.

Тази седмица, от 11 до 17 септември 2023 г., обещава да не бъде изключение и обръщането на внимателно внимание на небесните знаци може да ни помогне да разберем какви невероятни моменти ни очакват. Нека разберем кои знаци на зодиака могат да се възползват от тази седмица, за да се доближат до романтичната си съдба.

Кои зодии ще имат късмет в любовта тази седмица от 11 до 17 септември 2023 г.

Телец (20 април – 20 май)

За Телците тази седмица ще започне с освобождаване от ретрограден Меркурий и това ще отвори нови хоризонти пред вас в любовта. Винаги сте били практичен и реалистичен знак и сега ще имате възможност да приложите този подход в романтичните си отношения. Новолунието в Дева ще подобри способността ви да виждате детайли и да анализирате ситуации.

Тази седмица се съсредоточете върху това как можете да направите отношенията си по-структурирани и устойчиви. Обсъдете с партньора си какви планове и цели искате да постигнете заедно. Бъдете честни и открити в общуването си и това ще ви помогне да заздравите връзката си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

За Близнаците тази седмица ще бъде период на възможности и обновление в любовната сфера. Ретроградният Меркурий, който наскоро приключи, може да е създал известно объркване във вашите взаимоотношения, но сега отново сте на прав път.

Новолунието в Дева подчертава способността ви да общувате и да се адаптирате. Използвайте тази енергия, за да започнете да говорите открито за чувствата си и какво искате от връзката си. Бъдете готови да изслушате партньора си и да обърнете внимание на детайлите, които могат да подобрят връзката ви.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

За Водолеите тази седмица ще бъде период, в който можете да покажете своята независимост и оригиналност в отношенията. Ретроградният Меркурий може да създаде известно объркване напоследък, но сега можете отново да продължите напред.

Новолунието в Дева ще насърчи вашата интуиция и креативност. Помислете да направите романтична изненада за партньора си или да предложите нещо ново и вълнуващо за връзката ви. Не забравяйте, че вашата уникалност е вашата сила и може да добави специален чар към връзката ви.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите тази седмица ще бъде време за вдъхновение и мечти. Ретроградният Меркурий може да създаде известно объркване, но сега може да почувствате, че разбирането ви за любовта отново става по-ясно.

Новолунието в Дева подчертава способността ви да мечтаете и интуицията. Прекарайте време с партньора си, за да обсъдите общите си цели и мечти. Подкрепяйте се взаимно в постигането на мечтите си. Тази седмица може да бъде началото на вашите приключения и изследвания заедно.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?