img
Home / КЛЮКАРНИК / Любо Нейков вдига сватба

Любо Нейков вдига сватба

/
/
/
173 Views
loading...

Любо Нейков е посрещнал зет у дома, научи „Ретро“. Осиновената дъщеря на комика, която е негова племенница, си има сериозен приятел. 21-годишната Ина се влюбила в 2 години по-голям от нея младеж, с когото открито демонстрират връзката си публично. Самият актьор приел момчето радушно и подкрепял любовта на младите, като бил готов във всеки един момент да им вдигне сватба, за да спази повелята на покойния си брат да се грижи за дъщеря му като за свое биологично дете.

От няколко години шефът на „Комиците“ се грижи изцяло за Ина, чийто баща и негов брат почина внезапно през 2013 г. Нейков официализирал нещата, като подал документи за попечителство и според процедурата се водел официален настойник на племенницата си Ина.
„Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да ѝ бъде по-леко“, разказват съседи на актьора от родния му Червен бряг.

И до ден днешен 21-годишната Ина обитавала жилището на Нейков в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна. Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичали като кръвни сестри. Малката не спирала да подражава на кака си Ина, която винаги отменяла родителите ѝ в отглеждането, когато имали професионални ангажименти или просто искали да вечерят в ресторант насаме. Тя била изключително благодарна за жеста, който чичо ѝ направил, като я осиновил и ѝ предложил почти безгрижен живот. Освен че ѝ направил собствен банков влог, в който редовно ѝ вкарвал солидни суми, поел изцяло разходите около образованието ѝ.

Преди да завърши училище, актьорът искал да изпрати Ина да следва в чужбина, но впоследствие тя предпочела да остане при тях в България и той уважил нейното решение. Осиновената щерка на Любо се увличала по медицината, по-конкретно по акушер-гинекологията. Комикът дори успял да ѝ уреди стаж в „Майчин дом“, където тя бързо навлязла в материята и впечатлила целия екип. На изпроводяк старшите сестри не искали да я пускат, защото много се привързали към нея.

Източник: Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!