Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Маги Джанаварова стана майка от таен бизнесмен, но не планира брак!
Маги Джанаварова стана майка от таен бизнесмен но не планира брак!

Маги Джанаварова стана майка от таен бизнесмен, но не планира брак!

35-годишната певица Маги Джанаварова роди момиченце. Двамата с таткото са дали име на бебето Елизабет.

Тя публикува в социалната мрежа снимка на новородената си дъщеричка в ръцете на млад мъж, на когото се вижда само долната част от лицето. Предполага се, че това е мъжът й, когото тя упорито крие от широката общественост. Запознати обаче издават, че той е бизнесмен с доста широк спектър на интереси.

Под снимката Маги написа: „Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми Вселена“ и благодари на всички лекари, помогнали й да премине леко през бременността и раждането.

Съдейки по благодарствените й думи към д-р Мария Атанасова, очевидно бременността й не е била от най-безпроблемните. Вероятно е имала проблеми и със зачеването, предвид написаните благодарствени слова и към един от известните столични лекари, занимаващи се с инвитро оплождане – д-р Иво Тодоров. Той обаче я убедил, че няма нужда да прилагат методите за изкуствено оплождане и се оказал прав.

Преди време Маги Джанаварова сподели в интервю, че не е била изненадана от бременността си, тъй като е била планирана.

Тя не променила начина си на живот, а само храненето през този период. Върнала в менюто си малки порции риба и месо, след като в продължение на 7 години бира вегетарианка. Освен това увеличила и дажбите млечни храни, които също били от особена важност за плода.

Макар вече да е майка, нито тя, нито половинката й планират да сключват брак, тъй като и двамата не са фенове на тази институция. Тя обаче не крие, че ако все пак й предложи, ще приеме.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?