Горещи новини

Маги Халваджиян с покъртителна изповед за живота си и едно съдбоносно решение

Маги Халваджиян с покъртителна изповед

Не ходя често по купони и веселби вечер, признава Маги Халваджиян. Просто подкрепям любимата жена и празника на заведението й.

Кремена, като започна, голяма част от персонала й казаха, че няма да стане, но тя бе като китайска капка и в един момент тук имаше по 1200 души. Това разкри в ефира на „На кафе“ продуцентът Магърдич Халваджиян, видя Ко4. Той направи драматична изповед за миналото си и едно съдбоносно решение, което е взел, когато е бил най-зле. Оказва се, че е имало моменти, когато кланът Халваджиян не е бил така добре финансово, както в момента.

Смият Магърдич признава, че с Кремена буквално са имали по 2 лева в джоба за кафе, когато се е наложило да направят избор, от който е зависело всичко в живота им.

Дилемата е била голяма, но продуцентът и до ден днешен е благодарен на жена си, за решението, което е взела преди години.

„Никога не съм съжалявал, че съм се върнал в България. Животът е къс, трябва да гледаме напред. Имахме преди два лева за едно кафе в джоба и се чудехме дали да не отидем в Америка. Тя обаче реши да се приберем тук. Имах преди предложение в Италия да снимам клипове на Ерос Рамацоти. Отказах се обаче, за да направя нещо мое. Как мислиш? Дали съжалявам за решението си? Хората, които вярват в себе си и са готови да се борят за мечтите си, правят като мен“, призна Халваджиян.

„Не знам какво да очакваме тази година в „Капките“. Това е едно от предаванията, което всяка година си стига резултата.

Кастингът тази година мисля, че ще забавлява много зрителите, ще има за всекиго по нещо. Ще е нечовешки смешен и забавен сезон“, смята той.

„През време ходя да чета мотивационни лекции пред фирми и студенти, в които им казвам „Аз съм тук и ще ви мотивирам, защото съм добър в това, но това ще ви държи 2-3 дни. Истинският мотиватор си ти самият“. Хората трябва да знаят, че ако не се напънат за 600 лева, няма да се напънат и за 2600“, смята Халваджиян.

„На ски няма да отида дори в близките 50 години. Аз не обичам да ходя на студено, мога да ходя само на топло. Кремена дори понякога ми прави забележка, че само на топли места я водя, но аз не съм я спрял да ходи на планина“, завърши той.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Маги Халваджиян с покъртителна изповед за живота си и едно съдбоносно решение"

Какво мислите?