Горещи новини

Маг Елена: Тиган със сол чисти магиите от дома!

Syveti pri magiq v kashtata

Пръскайте къщата си с лимонова вода против лоша енергия, съветва ясновидката

Маг Елена от дълги години се занимава с разваляне на магии и твърди, че хората стават все по-крайни в желанията си на навредят на близки и познати.

„На всеки 10 души, които идват при мен, около 8 имат външна намеса в енергийното поле. Ако не се развали магията, тя може да подейства не само върху онзи, на когото е направена, а и да засегне някого от семейството му.

Аз работя с жертвата на подобно вмешателство 40 дни. Виждаме се неколкократно, докато изчистя негативното влияние. Понякога е много трудно. Има различни видове магии и някои от тях са така заплетени, че изискват доста труд и упоритост. Когато приключим, човекът се чувства различно и повечето му проблеми се решават, разказва Елена.

– Много хора не вярват или смятат, че магиите са бабини деветини. Други пък мислят, че ако не вярват, магията не може да им навреди. Нормално е човек да не вярва, че една бележка с арабски йероглифи може да промени живота му или да го убие.

Често обаче в тези листчета, които ми носят за разваляне на магия, откривам текст, чрез който се дава заповед на мъртвите да вземат душата на живия. Магията съсипва здравето на онзи, на когото е направена. Изведнъж всичко му тръгва наобратно, понякога последиците са фатални”, допълва гадателката.

Тя дава и няколко съвета как сами да се предпазим от магии и да прогоним лошата енергия от домовете си.

„Най-подходящото време от денонощието за провеждане на ритуала е между 11 и 12 ч. през деня. Вземете тефлонов тиган (емайлираният не е подходящ, тъй като дъното му ще се повреди), поставете в него тънък слой сол и го сложете на силно загрят котлон. „Печете” солта не по малко от 1 час. Ако в дома ви има енергийна мръсотия, по солта ще се появят тъмни петна. След като очистите къщата си, те ще изсветлеят.

Минете с тигана с горещата сол през всички помещения – по посока на часовниковата стрелка. Там, където се е насъбрала много негативна енергия, солта ще съска или пука. Когато солта изстине, изхвърлете я на боклука – извън дома си”, съветва маг Елена.

Тя дава и втора рецепта за енергийно изчистване с лимонова вода.

„Обелете на ръка 9 лимона. Сложете корите в съд с вода, като преди това ги изстискате, така че да пуснат ароматното си масло във водата. Напръскайте с тази вода подовете, прозорците, дръжките на вратите и праговете във всяко помещение. Най-добре е това изчистване да се прави на пълнолуние”, казва феноменът.

Източник: Ретро

Твоят коментар

Be the first to comment on "Маг Елена: Тиган със сол чисти магиите от дома!"

Какво мислите?