img
Home / БЪЛГАРИЯ / Майката на маг Златина плаши журналисти със съд

Майката на маг Златина плаши журналисти със съд

/
/
/
132 Views

Прокуратурата в Русе започва разследване срещу ясновидката, която лекува коронавирус, научи КОЧ.

Миналата седмица, след разследване на NOVA, ви показахме как измамник, който си играе с човешки съдби, беше арестуван зрелищно и по-късно освободен с мярка „гаранция“. Последва остра реакция от страна на Главно мюфтийство в лицето на Районния мюфтия на Пловдив. Участник в нашето разследване бе заплашен веднага след предаването ни.

Прокуратурата в Русе се самосезира и образува преписка заради ясновидката, която лекува коронавирус. Роднините на маг Златина от Русе не бяха щастливи от срещата с екипа ни.

Разказахме ви коя е маг Златина и как научихме за нея от интервю, в което млада жена обяснява как ясновидката и помогнала да има деца. Жената се казва Рени Иванова, а че историята е измислена потвърди нейният баща. Според Росен Иванов дъщеря му е била подведена. Показахме ви и как маг Златина лекува COVID-19 срещу сумата от 980 лева.

Потърсихме ясновидката в Долни Дъбник, където знаехме, че временно живее. Оказа се, че снаха ѝ не я познава. А съпруга ѝ, който има поразителна прилика с брат си, се представи за неин девер. И веднага след предаването, се похвалил как е излъгал екипа ни. Стана ясно, че съпругът на маг Златина, доскоро бил в затвора заради причинена от него тежка катастрофа с жертви.

Разследване срещу маг Златина вече е започнало. Продължава и това срещу фамилията ходжи от Игнатиево.

Разказахме ви за цялата фамилия на Георги Демиров, които се представят за ходжи и смело боравят с Корана за поставяне на диагнози и разваляне на магии. Потърсихме за коментар Районния Мюфтия на Пловдив – Танер Вели, защото нашето разследване започна от града под тепетата.Той посъветва, тези, които мамят, да се покаят. А, тези които търсят помощ, да се обърнат към вярата си.

Дали ще се покаят маг Златина от Русе и семейството ходжи от Игнатиево? Предстои да разберем. Вместо извинение към измамените хора и към човека носител на титлата Адем ходжа, последваха заплахи. Той твърди, че вече има няколко анонимни телефонни обаждания.

dunavmost

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook