img
Home / KO4 STORY / Малка розова бележка върху кола на момиче в “Младост 1” върна вярата на жените в българските мъже (СНИМКИ)

Малка розова бележка върху кола на момиче в “Младост 1” върна вярата на жените в българските мъже (СНИМКИ)

/
/
/
850 Views
loading...

Столичанка попадна на любопитна гледка в столичния квартал “Младост 1”. Жената е заснела малка розова бележка на стъклото на автомобил и бонбон, сложен на дръжката на колата, видя КОЧ.

По-интересно е написаното върху листчето. От него става ясно, че по време на големите снегове момче е опитало да помогне на момиче, явно гъркиня, да се справи със ситуация. Явно до запознанство не се е стигнало, но пък момчето е било пленено от чужденката.

Асен, както пише, че се казва момчето, явно толкова се е бил впечатлен от момичето, че от времето на големия сняг е мислил за нея и чак сега е решил да ѝ сподели това по оригинален начин. Може пък и чак сега отново да засича автомобилът ѝ, а девойката да не е била в него, за да може лично да ѝ обясни вълненията си. Бележката пък е подписана “Твой познат от снега”.

Независимо каква е предисторията, самата постъпка на мъжа шашна потребителите на социалните мрежи, които побързаха да лайкнат и коментират поста.

Източник: Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!