img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Малки начини за отстраняване на голям корем без диети-Толкова е лесно!

Малки начини за отстраняване на голям корем без диети-Толкова е лесно!

/
/
/
1796 Views

Всички тези начини не са ви неизвестни, но все някак си минават покрай нас и ни убягват като не много значителни.

Истината е, че ако се спазват правилата и най-вече ако има постоянство, резултатите няма да закъснеят със сигурност. Най-важното е, че ще забравите за коремчето, от което не можете да си закопчавате любимите дънки.

Разходка преди закуска

Дори не е нужно да бягате – само една разходка с добро темпо. Добрият резултат се дължи на достатъчното количество слънчева светлина, което получаваме между 8 часа и обяд, значително намалява риска от натрупване на наднормено тегло. Както се потвърждава от резултатите от скорошно проучване, утринната светлина има положителен ефект върху скоростта на обмяната на веществата и помага за изгаряне на мазнините по-активно. Такива разходки значително подобряват здравето на сърцето и намаляват риска от развитие на сърдечен удар.

Закусвайте с храни с високо съдържание на диетични фибри

Идеалният вариант е овесена каша с пресни плодове. Какво е толкова магическо в тази комбинация? Всички продукти съдържат фибри, които могат да помогнат за намаляване на холестерола в кръвта. Канадско проучване установи, че хората, чиито диети са допълнени с фибри, имат по-високи нива на грелин – хормон, който контролира глада.

Вижте и това: Канела и кисело мляко топят 3-4 килограма предимно от коремната област!

Яжте червени плодове

Хранителните вещества, наречени флавоноиди, особено антоцианините, са съединения, които дават червен цвят на плода.Те влияят върху активността на гените, отговорни за натрупването на мазнини. Колкото повече червени плодове ядем, толкова по-бързо тялото ни гори мазнини.

Яжте авокадо

Трябва само да включите в ежедневната си диета авокадо, то са в състояние да ви помогне да изгубите около 3 килограма седмично! Авокадото е просто магически продукт. Освен това то предпазва от много сърдечно-съдови заболявания и дори от някои видове рак. Те също така намаляват чувството за глад.

Яжте яйца

Яйцата са един от най-добрите продукти за отслабване и са необходими за тези, които са решили най-накрая да кажат сбогом на „въздушната възглавница“ около корема. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook