img
Home / БЪЛГАРИЯ / Маринела реве в съда, върна се в ареста

Маринела реве в съда, върна се в ареста

/
/
/
165 Views

Маринела Арабаджиева, която преди седмица бе пусната под домашен арест, се връща зад решетките. Новината разплака милионерката, която се надяваше да остане на свобода, за да се лекува, научи ko4.

Решението е на Апелативния специализиран съд. Преди дни първата инстанция реши, че тжената на Ветко Арабаджиев трябва да се прибере в дома си в Пловдив заради тежки здравословни проблеми. Арабаджиева страдала от хипертония, 2-ра степен, и изхимична болест на сърцето.

На 30 май хотелиерката беше екстрадирана у нас от Испания. Веднага след пристигането й в София бяха повдигнати обвинения. На проведения разпит тя отказа да дава обяснения. В началото на месеца под конвой беше върнат и съпругът ѝ Ветко Арабаджиев.

Ветко и Маринела Арабаджиеви са обвинени в участие в организирана престъпна група и пране на пари. Двамата бяха задържани в Испания, където по-късно стана ясно, че са се укривали в къщата на Георги Семерджиев в Кабрера де Мар, в близост до Барселона.

По делото е обвинен и малкият им син Вълчо, който излезе от ареста срещу половин милион лева гаранция.

На 13 март стана ясно, че семейство Арабаджиеви не желаят доброволно да бъдат върнати в България, след като Националният съд в Мадрид обяви, че ги оставя за постоянно в ареста.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!