Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мария Илиева отново изтри злобно песните на Наско Колев! Той реагира изненадващо
Мария Илиева отново изтри злобно песните на Наско Колев! Той реагира изненадващо
Мария Илиева отново изтри злобно песните на Наско Колев! Той реагира изненадващо

Мария Илиева отново изтри злобно песните на Наско Колев! Той реагира изненадващо

Певицата Мария Илиева продължава с грозните изцепки и отново се заяде с бившата си половинка Атанас Колев и изтри песните му от каналите за видеосподеляне в интернет.

Причината й за поредната порция злоба обаче остава загадка. Песните на победителя в последния сезон на „ВИП Брадър“ изчезнаха за пореден път от YouTube. За това стана ясно, след като самият той сподели на фейсбук страницата си линкове към парчетата му, а отваряйки ги, пише, че няма такава песен. Наско прие случващото се с чувство за хумор и написа: „Песните отново ги няма. Нещо се бяха разсеяли хората. Скривам песни на пожар, точка ком“, пише „ТелеграФ“.

Феновете му моментално заподозряха колежката и бивша негова половинка – Мария Илиева, която често обича да го прави. Друга почитателка побърза да отбележи, че колкото и да трие музиката му, него не може да го заличи. Трети споделиха, че докато е бил в звездната къща, някои от парчетата отново ги е нямало.

Това не е първият случай, в който Мария се заяжда с Наско и опитва да саботира кариерата му.  Той се постара да я оплюе в следващите си тракове, а най-култовото бе това: „Г-жо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и що ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що така ма нареди? Тамън да се обидя, ама тъй да ме мързи“. Думите бяха израпирани в песента му „Аре тихо“, при което Насето демонстративно вдигна и средния си пръст за „Госпожата“.

Фактът, че хората симпатизират на младото момче силно е подразнил Мария и тя реши отново да му напомни за себе си.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?