Горещи новини

Мария Силвестър се притече на помощ на многодетна майка, жертва на домашно насилие

Mariq Silvestyr se priteche na pomosht na mnogodetna maika

„Нито една жена не трябва да търпи тормоз, лъжи и унижение! Но страхът е много голям фактор“, ще заяви жената, осмелила се да се изправи срещу насилието, да се разведе, да отвоюва правата върху трите си деца и да поеме към своя нов живот. Щастлива част от него ще стане и „Бригада Нов дом“.

Силна и смела жена, жертва на дългогодишно домашно насилие, е героят в новия епизод на „Бригада Нов дом“ – тази събота от 20:00 ч. по bTV. Всекидневна вербалната, психическа и физическа агресия от страна на бившия й мъж, кара Росица – самотна майка на три малки деца, да се осмели и да направи, може би, най-важната крачка в своя живот – тази на промяната.

„Домашното насилие е проблем, който през последните години се коментира все по-сериозно у нас. Жени като Роси все повече трябва да се изправят пред обществото и да заявяват това, което се случва!“, са думите Калин Евтимов, след като се запознава с историята на героинята в съботния епизод.

„Възхищавам се на смелостта й, на всичко това, което отстоява!“, ще заяви още в началото и Мария Силвестър, която също е преживяла развод.

С дъщеря на 6 г. и близнаци на по 4 г., жената живее в семейната къща, която е в окаяно състояние – с напукана стена, студена и влажна, покривът е за ремонт, а в някои от стаите дори не може да се живее.

За нейна радост, родителите й я подкрепят, както финансова, така и с грижи към децата.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мария Силвестър се притече на помощ на многодетна майка, жертва на домашно насилие"

Какво мислите?