Горещи новини

Мария шокира всички с вида си на участие в Пловдив

Mariq shokira na uchastie v Plovdiv

Чалга фурията Мария събра всички погледи на последното си участие в Пловдив, след като цялото заведение успя да зърне напращелите й гърди. Миньончето не носи сутиен и разчита на стегнатия силикон, който държи гърдите й прави. 

Изпълнителката на хита „Спомен“ се беше барнала в скъпа жълта дълга рокля, която е доста изрязана и се вижда голяма част от плътта на заралийката. Но роклята е неспособна да прикрие големите зърна на певицата, които явно се бяха възбудили на сцената и приковаха всички погледи.

На снимките от въпросната вечер ясно се вижда, че зърната на певицата се виждат с просто око, а очевидци разкриват, че са останали шокирани от вида, в който се е появила на сцената.

Съвсем естествено е мъжкото съсловие да се зарадва на тази гледна, но жените били крайно възмутени. Особено тези, които били на участието с мъжете и гаджетата си. Много от тях се нацупили на половинкитеси, че не спират да зяпат еротичната Мария и им спретнали публичен скандал, пишат от Блиц.

©

Има и такива, които се разсърдили и напуснали заведението, докато половинките им отказали да си тръгнат с тях и изчакали да свърши участието на Мария, като през цялото време погледите им били приковани в пазвата на певицата. Тя забелязала интереса на мъжете и допълнително подклаждала страстта с движения, намигвания и секси езиче, което подлудило силния пол.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мария шокира всички с вида си на участие в Пловдив"

Какво мислите?