Home » ЗОДИИ » Марс влиза в знака Лъв: започва най-силният период за 2019 г. Трите огнени зодии ще реализират всичките си мечти!
Марс влиза в знака Лъв

Марс влиза в знака Лъв: започва най-силният период за 2019 г. Трите огнени зодии ще реализират всичките си мечти!

Марс влиза в знака Лъв от 2 юли 2019 до 18 август 2019 г. Това е дълъг транзит, който ще ви помогне да постигнете огромно количество работа или проекти.

Марс е Богът на войната и е символ на свирепа и страстна енергия. Във ведическата астрология, Марс означава енергия, действие и желание. Управлявайки нашите животински инстинкти за агресия, гняв и оцеляване, неговият транзит може да повлияе дълбоко на събитията и живота ни, разбра Ко4.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ ПЕРИОДЪТ НА МАРС В ЛЪВ?

Реализиране на творчески и публични изяви, изкачване по професионалната стълба, поемане на отговорности.
Активизиране на любовта и приятелството.

Засилване на сексуалността, желанието за флирт.
Засилва се честолюбието и ревността.
По-близко общуване с децата и съпричастие към потребностите им.
Проявява на повече смелост и поемане на риск.
Активен спорт в свободното време

Най-стимулирани ще се почувстват на първо място родените под зодиакален знак Лъв. Ще усетите силен прилив на енергия, ентусиазъм и смелост. Трябва непременно да оползотворите тази енергия, като ѝ дадете възможност да се реализира в действие. Движете се, творете, спортувайте.

Не задържайте този импулс, защото той може да се трансформира в нервност, раздразнителност, конфликтност и дори открита агресия. Същото, но с по-малка сила, важи и за Овен и Стрелец, които ще усетят благотворното активизиране на Марс в Лъв.

Овен:

Въпросите, свързани със собствеността, изглеждат неблагоприятни през този период. Но пък този транзит изглежда благоприятен за започването на нови отношения. Това е момент, в който можете да разчитате на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнете целите, които сте си поставили.

Телец:

За Телец, транзитът на Марс говори за повишаване на лукса през август и печалбите, свързани с имуществото, ще се увеличат. Перспективите, свързани с доходите, изглеждат добре. Ако работите в партньорства, печалбите, дължащи се на партньора ви, сега се подобряват.

Близнаци:

Транзитът на Марс носи индикации за повишаване на силата и позицията във вашата кариера. Приходите ще се повишават и можете да кандидатствате за кредит през този период. Благоприятни кратки пътувания. Харчете средствата си разумно, тъй като разходите ви вероятно ще се увеличат.

Рак:

Този транзит ще повиши перспективите ви за работа. Съдбата ще ви благоприятства, тъй като благоприятни дълги пътувания са възможни. Вашите спестявания, както и доходите, изглежда се подобряват около август 2019. Месеците юли и август изглеждат трудни за кариерата и въпросите, свързани с децата.

Лъв:

Транзитът показва повишаване на доверието и смелостта ви. Конкуренцията през този период значително ще намалее. Печалбите от собствеността ще се повишат близо до края на август.

Дева:

Марсовият транзит може да повлияе на любовния ви живот. Внимавайте за здравето на партньора си. Разходите изглежда нарастват около август 2019 г., заедно с шансовете за пътуване в чужбина. Месец юли и част от август благоприятстват финансовото Ви състояние.

Везни:

Въпросите, свързани с любов и брак ще имат подобрение при този транзит. Страхът ви от конфликти и открито изразяване на мнение временно ще изчезне. Растежът на кариерата изглежда леко забавен през юли и август 2019 г. Контролирайте разходите си.

Скорпион:

Марсовият транзит ви носи добри новини. Нови, както и съществуващи любовни отношения изглеждат процъфтяващи. Кариерата и репутацията ви ще се подобрят значително след средата на август. Избягвайте да пътувате след 23 юни, ако все пак ви се налага проверете всичко по два пъти.

Стрелец:

Увеличени шансове за повишен лукс в живота ви. Аспектите изглеждат добри за любовните отношения и децата, ако имате такива. От средата на август нататък късметът ще е в полза на вас и печелившите дълги пътувания са на картите. Избягвайте да инвестирате в спекулации около юли 2019 г. Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Козирог:

Този транзит носи възможност за увеличаване на печалбите и луксозните имоти. Бракът и отношенията с бизнес партньорите изглежда ще имат леко влошаване близо до юли 2019 г. Разходите вероятно ще се увеличат. Така че бъдете внимателни. Внезапните печалби са възможни след средата на август. Приходите значително ще се подобрят в края на август.

Водолей:

Този транзит показва обещание за общите ви печалби. Избягвайте да взимате голямо решение, свързано с кариерата, близо до юли 2019 г. Любовните отношения, бизнес партньорствата и брачния живот ще се подобрят след средата на август. Стресът, свързан с деца, може да ви безпокои по това време. До края на август значителният кариерен растеж ще ви донесе спокойствие и удовлетворение.

Риби:

Вашите спестявания ще се подобрят през този период. Любовните отношения може да страдат около юли. Можете да планирате пътуване в чужбина сега, което ще ви спечели значителни средства.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?