Горещи новини

Марта Вачкова след операцията: Едва мърдах единия си крак!

Marta Vachkova sled operaciqta

Една от любимите ни актриси, вечно усмихнатата Марта Вачкова, бе гост в сутрешния блок на бТВ, където разказа за перипетиите, през които е трябвало да премине през последните месеци, откакто изчезна от екрана.

След сериозна почивка в рамките на 2 години, актрисата се завърна с първа телевизионна изява в „Преди обед“ по bTV.

Преди да си даде толкова дълга почивка от ангажименти и работа, актрисата започва да усеща пренасищане у зрителската аудитория и публиката. Тя решава да използва времето си, за да се възстанови здравословно.

Налага се Марта Вачкова да си направи операция за дискова херния.

В края на снимките на последния сериал, в който участва, всички колеги я съжаляват, защото тя една помръдва единия си крак. Актрисата сбъдва и друго свое желание.

„От дете мечтая за чисто бяла коса“, призна тя. Майка й няма нито един бял косъм в продължение на много години, но пък Марта завижда на баба си, че има бяла коса. По време на двугодишата пауза, тя оставя косата си да израсне и вече има бяла коса.

Григор Вачков е бащата на Марта. Заради силните трепети по мисли за своя вече починал баща, тя се съгласява да разкаже за него в книга, припомня Ladyzone.bg.

„Пратеник на мъжки време. Спомени за Григор Вачков“ пишат съвместно Силвия Вачкова, съпруга на големия актьор, Мартина Вачкова и Юрий Дачев, режисьор. Книгата вече е представена в някои български градове.

Най-топлият спомен за баща й е прегръдката му.

„Толкова силна и топла. Понякога дори виках „пусни ме“, сподели Марта. „Носи ми усещане за сигурност“, допълни тя.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Марта Вачкова след операцията: Едва мърдах единия си крак!"

Какво мислите?