img
Home / КЛЮКАРНИК / Мартина на Слави пред фалит: Бизнесът й с козметика зацикли

Мартина на Слави пред фалит: Бизнесът й с козметика зацикли

/
/
/
287 Views

Бизнесът на бившата на Слави Трифонов Мартина сериозно е зациклил, научи ko4.

Красавицата и мъжът й Коко Колев са представители на чужда козметична марка за България от няколко години. Двамата предлагат най-различни продукти, насочени предимно към женската аудитория, както и такива за деца и бебета. Справка в Търговския регистът обаче показва, че тръговията им не се развива добре, поне според данъчните декларации пред НАП.

Според тях годишните им приходи са под 10 000 лева. За сравнение – човек на минимална заплата взема 7320 лв годишно. Въпреки, че козметиката им е наистина с високо качество, двамата не успяват да реализират печалби. Най-вероятна причина за това са цените на продуктите им. Тъй като марката не е българска, артикулите се предлагат на високи за родните стандарти цени. Само една от маските струва 12 лв.

Покрай Свети Валентин Мартина и Коко бяха пуснали 30% намаление на всичко, но и този маркетингов ход не се оказа толкова успешен, колкото се надявали, пише Галерия. Те се опитаха да рекламират и чрез едно от златните момичета – Ренета Камберова, която стана лице на продуктите им, но и този ход не успя. За тяхно щастие, те се занимават с няколко неща едновременно, от където си докарват прилични доходи.

Освен това самата Мартина далеч не е от случайно семейство и баба й й помага финансово.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!