Горещи новини

Масов хейт срещу семейството от „Бригада нов дом“ заради условията в дома им

Brigada nov dom novini

Както винаги мненията за това, което видяха на екран зрителите са в двете крайности. Радостното е, че повечето от сърце се радват за семейството и най-вече за Дейвид, който най-сетне се докосна до едни обикновени и нормални за повечето хора условия на живот.

Имам вече електрическа баня, изпадна във възторг Дейвид при вида й. Придвижвам се вече към бъдещето.

То това си е настояще за повечето хора, свиквай, коментира думите му Калин Евтимов.

Има обаче и дълбоки скептици, за които отново всичко е нагласено. Някои не вярват, че семейството наистина живее в тези условия, а са нагласили всичко за пред камерата.

Присъствието на кмета на града бе доказателство, че всичко това реално се случва, колкото и някои да не вярват. Той направи символични подаръци на бригадата и на семейството.

Благодаря на всички за това, което правите, през сълзи от емоция каза кмета.

Но няма да обръщаме внимание на лошото, много хора се радват за семейството и са готови да помогнат с каквото могат.

И повече заслужават, като например хубав лаптоп или настолен компютър, който да помага в образованието на момчето, както и някаква финансова помощ за образованието му… Като че ли в предните епизоди се направи повече за останалите семейства.

Отделно можеше да подарят на майката някаква дентална процедура, тъй като ѝ липсваха предните зъби. Също можеше и по старата къща да има някакви промени, които да помогнат на ситуацията. Много тежък епизод… ????

От сърце ви казвам: Вие сте страхотни! Вие сте върха! Бъдете здрави и благословени! Каузата ви е велика ! Респект и уважение!

Трябва да се помогне на тези хора, съдбата не ги е пощадила. Никой не трябва да живее така с такава болка в душата и с такива нищожни доходи. Болно дете, вдовица, отопление на шишарки,..не е човешко, трябва да сме хора, а не зверове!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Масов хейт срещу семейството от „Бригада нов дом“ заради условията в дома им"

Какво мислите?