МЕГЗ завъртя главата на известен актьор (ПОДРОБНОСТИ)

Мегз се хвана с Иво Аръков

Топ дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога, успя да омая и друг известен хубавец. Няма да повярвате как сексимволът и мечта на всички дами – Иво Аръков е като обладан от модната принцеса.

В събота МЕГЗ беше гост в предаването му “Мармалад” и очеизвадно Аръков не спря да прави комплименти на Каканашева. Нещо повече без никакво притеснение ТВ водещият сграпчи МЕГЗ в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне. Наложи се Радост Драганова и другият гост – влогърът Балан да ги разделят. Но и това не беше достатъчно на талантливият актьор – минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, за да стой по-близо до амбициозното миньонче.

Всичко това видимо не притесни Мегз. Тя се смееше и сякаш бе свикнала с вниманието на Аръков. Злите езици говорят, че мускулестият красавец отдавна ухажва младата бизнес дама. В социалните мрежи той харесва всеки нейн пост. Дори се шушука, че често ѝ пращал смс-си. А на светски събития двамата никога не пропускат да стоят един до друг.

Хотарена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "МЕГЗ завъртя главата на известен актьор (ПОДРОБНОСТИ)"

Какво мислите?