img
Home / КЛЮКАРНИК / Мегз мами с благотворителна кампания

Мегз мами с благотворителна кампания

/
/
/
159 Views

Дизайнерката Мегз май не е доизмислила инициативата си, научи ko4.

Миглена Каканашева май само си прави реклама с благотворителността си – пише в. „Уикенд“. Дизайнерката тръби навсякъде, че продава непотребните си вещи с добра кауза, като парите отиват за подпомагане на болни или мизерстващи деца – отбелязва изданието.

Репортер на вестника обаче писа на Мегз, искайки да си купи два артикула – плюшена играчка и сувенир, но не получи отговор от зъбатата красавица. Въпреки, че журналистът бе сред първите видели поста на Каканашева в социалната мрежа и изява желание да си купи 2 от предписаните неща, Мегз така и не го удостои с отговор.

Преди няколко месеца дизайнерката от град Раковски реши да промени живота си драстично, като спре да е толкова вманиачена в бизнеса си и се отдаде на социално полезни занимания. Тя често публикува по 7-8 вещи, които продава, като нарича кампанията „активно добро“.

„#АКТИВНОДОБРО дава втори шанс на ненужните вещи и дарява пари за живот на болни хора. Но за мен то беше моя начин да се излекувам и продължа. С него аз повярвах, че имам право на втори шанс за нов живот. И отново започнах да мечтая, че мога да променя света“ – написа Мегз във Фейсбук.

Инициативата обаче не е добре измислена, защото хората не разбират дали даден артикул е продаден, на кого и на какъв принцип избира осъдената за измама дама купувачите на вещите си – коментира в заключение изданието.

kliuki.ws

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!