Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Меломани скочиха на бунт срещу Наградите на БГ радио! Вотът бил нагласен
бунт срещу Наградите на БГ радио

Меломани скочиха на бунт срещу Наградите на БГ радио! Вотът бил нагласен

Фенове на топ звездите на българската поп музика скочиха на бунт срещу Наградите на БГ радио, които се състояха миналата седмица. Меломаните искат ежегодната церемония да бъде спряна заради манипулация на вота, узна КОЧ.

Факт е, че през последните няколко години събитието не минава без скандал и обиден изпълнител, който да бойкотира церемонията. Тийн идолът Гери-Никол например още през 2016-а отказа да е част от годишните награди и публично заяви, че вотът е нагласен.

Тази година примерът й бе последван от Криско и Тита, които се оправдаха с ангажименти, появили се в последния момент. Номинирани в няколко категории, двамата бяха „гвоздеят на програмата“ и зрителите нямаха търпение да се появят.

Очевидно организаторите също не очакваха подобен удар под кръста.

Запознати от музикалните среди коментираха пред „Галерия“, че Криско и Тита са разбрали кои ще бъдат големите победители и умишлено са бойкотирали наградите. И наистина – имената им не присъстваха сред наградените – за БГ изпълнител бе провъзгласен Любо Киров, а за изпълнителка – Мария Илиева. Приза за БГ песен грабна Тото с „Чужди усмивки“, като парчето бе признато и за хит с най-добър текст. Тото и „СкандаУ“ се вредиха и с награда за най-добър дует, а Михаела Филева грабна приза за „БГ албум“.

Криско смятал за абсурдно Любо Киров да вземе голямата награда, при положение, че няма и един утвърден хит за цялата година. Най-много обаче се ядосал на успеха на Мария Илиева.

„Цяла година дундурка бебе, нито едно от парчетата й не съм чул да се върти по дискотеките, нито по радиото. Докато за моята Тита това беше една от най-силните й години“, възмутен бил рапъра.

Бойкотът на Криско и Тита отключи гнева на феновете и минути след финала на церемонията официалната страница на БГ радио се напълни с гневни коментари.

„Долу Наградите на БГ радио!!“, „Мафия!! По-голяма мафия сте от Тото и „СкандаУ, които обраха наградите с арогантното си поведение“, „Спрете Наградите на БГ радио – те са подигравка със стойностната музика и професионалните изпълнители на България! Повече никога няма да гласувам“, „Наградите ви са по-нагласени и от изборите за Европейски парламент“, гласят само част от негативния отзвук на меломаните.

Хотарена

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Ивана Александрова

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook