Борис Солтарийски не е баща за пример. Той си живее живота, докато дъщеря му Ема расте. Борко не участва по никакъв начин в отглеждането и възпитанието на момиченцето, което говори много лошо за него.

Бившата му съпруга Аделина живее с дъщеря им в САЩ. След развода тя се премести с детето там, а Солтарийски, като пълен глупак, не спря изнасянето им зад граница, макар че по закон има право.

Затова от 2 години насам певецът вижда детето си най-много веднъж в годината. Наскоро с „Ку-ку бенд“ са били на турне в Америка и той се е възползвал да види щерка си.

Много скоро съдбата на Благо Джизъса ще сполети и Борис Солтарийски. Малката Ема едва ли е много близка с баща си в момента, а до няколко месеца тя ще се сдобие и с пастрок. Аделина е сгодена за българин, който живее в Ню Йорк и се занимава с търговия.

Да се чуди човек какво прави Борис в България, щом дъщеря му е зад граница. Защо изобщо е подписал съгласие да се премести тя там?! Всеки загрижен баща би живял там, където е детето му, но явно за Борис Солтарийски заплатата, която Слави Трифонов му превежда вече 19 години, е по-важна от връзката със собствената му рожба.

Източник: Crimesbg.com