img
Home / КЛЮКАРНИК / Миглена Ангелова крие 4-годишна доведена дъщеря: Внучето на водещата по-голямо от момиченцето

Миглена Ангелова крие 4-годишна доведена дъщеря: Внучето на водещата по-голямо от момиченцето

/
/
/
308 Views

Сложни роднински връзки, досущ като в индийски сериал, се заплитат в семейството на Миглена Ангелова, узна Ко4.

Устатата водеща от няколко години има връзка с 9 години по-младия от нея бизнесмен Кузман Примджанов. Не разликата във възрастта в полза на Миглена обаче е изненадващата в случая. По-куриозното е, че нейното внуче е батко на доведената й дъщеря.

Кузман има две деца – момче в тойнейджърска възраст и момиченце, което през лятото е станало на 4 години. Същевременно най-голямото внуче на мадам „Искрено и лично“ Деймиън в края на 2019 година направи 7, което го прави батко на доведената дъщеричка на баба му. Сложно обаче е да се каже какви точно са си Деймиън и дъщеричката на Кузман, тъй като подобни оплетени роднински връзки са рядко срещани.

Иначе Деймиън е дете на първородната щерка на Миглена – Дора, която от дълги години живее в чужбина. Бившата водеща е баба и на още две внучета – Алия, дъщеря на едната близначка Адриана и Марселин, която е сестричка на Деймиън.

Трите внучета, четирите деца на Миглена и разликата в годините изобщо не притесняват нея и Кузман.

Двамата са заедно от няколко години, но дълго време не искаха да афишират връзката си. Въпреки това тя не криеше, че е лудо влюбена. „За мен той е много скъп, ценен, важен. Прави ме решителна, силна, смела. Измислям разни неща, за да се гордее с мен“, сподели тогава тя.

Няколко години по-късно чувствата им не са изстинали и те са като голямо сплотено семейство. Запознали са се с децата си и редовно ходят на почивки в компанията на някое от внучетата на Миглена. Независимо, че има зад гърба си 4 развода и няколко неуспешни връзки, Ангелова е готова да мине за 5 път под венчило. Само че Кузман все още не й е предложил.

Мнозина смятат, че връзката им няма бъдеще и бизнесменът ще я зареже заради по-млада, но Миглена категорично отказва да слуша подобни хипотези, пише Галерия.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook