Горещи новини

Миглена Каканашева (Мегз) потъна в скръб

Pochina kucheto na Megz

Дизайнерката Миглена Каканашева, или както я наричат повечето Мегз, съобщи в социалните мрежи за тежка загуба.

Тя сподели дълъг пост с аудиторията си, в който разказва за тежката загубата на своето куче Ая, порода Пудел, заради огромен 6 см тумор. Ето какво разказа Мегз:

Телефонът звънна в 7:18 сутринта. Видях името на ветеринарната клиника и сърцето ми се сви. Някой ми каза „Госпожо, много съжаляваме, но АЯ почина преди 10 минути“. Мълчах. Веднага отидох в клиниката. Тя беше там, принцесата ми, красивото ми „момиче“ – точно толкова неземно очарователна както винаги.

Дори очите ѝ все още ме гледаха със същата доброта. Но тя беше неподвижна, тялото ѝ беше по-студено и твърдо. Не можех да спра да я целувам и прегръщам и просто не можех да повярвам колко бързо се случи всичко.

Преди два дни разбрахме, че принцесата ни има 6 см тумор. Та тя тежеше едва 2,6 кг. В клиниката, където обикновено я водехме на редовни прегледи, не бяха забелязали нищо. Тя не спираше да тича и беше толкова жизнена… До преди две вечери, когато започна да се задушава и да се опитва да повърне. Веднага отидохме в спешното.

Направиха ѝ успешна операция, но ден след нея красивото ни мъниче почина. Тялото й не е усвоило лекарствата. Още ми е пред очите след операцията… цялата бинтована и с катедра, но скачаше да ме целува.

Болката ми е толкова голяма, красивата ми принцеса. Взех си „сбогом“ с нея в клиниката и въпреки че скръбта ми беше огромна, с всяка клетка от мен чувствах, че АЯ е завършила пътуването си и е напълно готова.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Миглена Каканашева (Мегз) потъна в скръб"

Какво мислите?