img
Home / БЪЛГАРИЯ / Милен Цветков продължава да е без работа: Ето какво разкри водещият! (виж тук)

Милен Цветков продължава да е без работа: Ето какво разкри водещият! (виж тук)

/
/
/
415 Views

Милен Цветков си е дал заслужена почивка и още не мисли за работа, научи ko4!

Телевизионният водещ Милен Цветков още не си е намерил ново работно място, след като авторското му предаване „Часът на Милен Цветков“ беше свалено от Нова ТВ. Това призна самият той наскоро.

„Имах предложения, които обаче отказах, защото не ме устройваха. Засега си почивам“, заяви Милен пред вестник „Галерия“.

Цветков може да се похвали с дълга биография и професионалният му път не е бил никак лек. Неведнъж той е бил уволняван или принуждаван да напуска телевизиите, в които е работел.

След като завършва дефектология и специализира обучение за слепи, той изкарва прехраната си като барман в столично заведение. От Седмо училище се запознал с Камен Воденичаров, който се отбил в заведението и му предложил да го пробва в телевизията.

Така Милен Цветков попада в екипа на „Ку-ку“ по БНТ. Бригита Чолакова обаче го харесва и го привлича в своя „Телевизионен неделник“, в който се теглят числата от тотото, а журналистът известно време отговаря за тази рубрика.

След това е взет в новините – първо като репортер, а после става и водещ на „По света и у нас“. Напуска БНТ с обяснението, че там цари цензура.

Прехранва се като зидаро-мазач, после работи в цех за колбаси. Известно време пробра и като управител на пловдивското заведение на Камен Во. Завръща се през 1997 г. в БНТ като репортер в предаването „Отзвук“, после пак става водещ на новините.

Три години след това е привлечен от Нова ТВ и започва да води сутрешния блок „Здравей, България“. Пръв въвежда открити телефонни линии и разговаря със зрители. От февруари до юли 2004 г. е водещ на „60 минути с Милен Цветков“. След това е част от екипа на новините.

През 2008 година замени Ники Кънчев в „Биг Брадър“. Година по-късно отново се връща в „Здравей, България“. През януари 2010 е освободен и напуска Нова ТВ. Прави си сайт, няколко месеца по-късно пък е лице на сутрешното предаване „Събуди се с EBF” по едноименната телевизия.

Завръща се в края на 2010 в БНТ, където води предаването „Екип 5“. През март следващата година отново се връща в Нова с авторското си предаване „Часът на Милен Цветков“.

През юни епизод на предаването му бе свален от ефир, а два месеца по-късно то отпадна от програмата заради нисък рейтинг. Дали Милен отново ще смени професията, не пожела да коментира.

Източник: hotarena.net

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook