Горещи новини

Милко Калайджиев остана без мустак заради „Капките“ (Уникални кадри)

Милко Калайджиев остана без мустак заради „Капките“ (Уникални кадри)

Милко Калайджиев се жертва заради „Капките“, видя КОЧ.

Милко Калайджиев направи жертва заради „Капките“. Тази вечер предаването стартира ударно по Нова тв, а участниците дадоха всичко от себе си, за да се представят блестящо. А някои от тях дадоха и огромни жертви.

Такава даде и Милко Калайджиев. Тази вечер поп фолк изпълнителят се раздели с емблематичния си мустак. Милко сложи край на състезателната част като се превъплъти в образа на италианската легенда – Тото Кутуньо. Заради това свое превъплъщение той се раздели с мустака си. Преди изпълнението си Милко разкри, че никога не е бръснал мустака си и дори семейството му не го е виждало без него.

„Предпочитам да е Кончита Вурст, защото няма да си бръсна мустака“, заяви поп фолк изпълнителят. „Как ще се покажа пред хората без мустак?“, питаше се той. „И жена ми не ме е виждала, децата никога. Какво ще стане?“, задаваше си още хиляди въпроси Милко. „Тото Кутуньо… Олеее, той е без мустаци тук“, стресира се Калайджиев като видя кого ще имитира.

Милко Калайджиев остана без мустак заради „Капките“ (Уникални кадри)

„Абе, не може ли да бъде Тото Кутуньо с мустаци, в края на краищата?“, надяваше се все още да успее да спаси своя емблематичен мустак Милко. Но не успя! Поп фолк изпълнителят се появи без него и пожъна истински фурор на сцената. Журито определено хареса певеца без мустак, феновете също.

Лично Зуека се зае да обръсне емблематичния мустак на Милко. Публиката не остана равнодушна към промяната на поп фолк изпълнителя и го подкрепи с бурни аплодисменти при първата му поява без мустак на сцената. Видимо притеснен все още, след изпълнението на песента, Милко прикриваше лицето си с длан. Той обаче получи подкрепата на феновете и публиката. И всички се показаха с мустаци в негова чест. Такъв бе сложила дори Хилда.

Милко Калайджиев остана без мустак заради „Капките“ (Уникални кадри)

„Много ти отива без мустак, така че се успокои. Изглеждаш много интелигентно без него“, изказа своята подкрепа певицата към Милко.

Подкрепа той получи и от феновете на шоуто в официалните страници в социалните мрежи. Зуека и Рачков пък го успокоиха, че мустака му отново ще порасне съвсем скоро.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Милко Калайджиев остана без мустак заради „Капките“ (Уникални кадри)"

Какво мислите?