Горещи новини

Милко Калайджиев тайно си присадил коса за 8 бона

Милко Калайджиев тайно си присадил коса за 8 бона

Пионерът на поп фолка Милко Калайджиев отдавна си е присадил коса, но упорито крие този факт, научи HotArena. Най-известният ни мустак, който го пожертва заради участието си в имитаторското шоу „Като две капки вода”, е платил около 8000 лв. за интервенцията, но лъже, че косата му е естествена. Процедурата е била направена в Турция.

В интервю за „Уикенд” Калайджиев заяви, че косата му е естествена. „Който не вярва, че косата си е моя, нека ме огледа добре. Дори ако иска да я дръпне, за да се увери”, категоричен бе Милко. Старите клипове на изпълнителя обаче разкриват истината. На видеата от 90-те прозира голото теме на певеца, а архивните му снимки също са красноречиви.

Въпреки че не е първа младост, 67-годишният Милко е сред най-суетните мъже в жанра и все още се старае да има имидж на плейбой. Фолк легендата сам издава, че държи страшно много на външния си вид и не излиза никъде, преди да прекара поне час пред огледалото. Той грижливо сам оформял мустака и темето си, за да са прилежно пригладени и в изряден вид за фенките.

През 90-те,когато кариерата на Милко бе в апогея си, му писнало да става обект на подигравки заради прогресивното си оплешивяване. Преди 5 години стана за резил заради изкуственото си тупе . По време на концерт певецът така се развихрил на сцената, че косата му отлетяла. След инцидента добродушният изпълнител стана обект на подигравки дори и от най-върлите си почитатели. Милко решил да инвестира част от хонорарите си за трансплантация на нова коса. Тя е направена в клиника в Истанбул, а цената е около 4000 евро.

Операцията е лека, продължава около час и половина, а косата се присажда по иновативен начин – темето се разчертава на зони и се „внасят” посадки. На практика, това е естествената коса на пациента, просто косъма се връща към живот. По същия начин пребориха плешивостта си и Димитър Бербатов и бившия военен министър в предишното правителство на Бойко Борисов – Николай Ненчев.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Милко Калайджиев тайно си присадил коса за 8 бона"

Какво мислите?