img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Минус 60 кг за година: Тази жена възхити мрежата с преобразяването си СНИМКИ

Минус 60 кг за година: Тази жена възхити мрежата с преобразяването си СНИМКИ

/
/
/
494 Views

Американката Киа Туиселман е доказала, че най-добрите резултати не се постигат чрез строги ограничения или непосилни тренировки. Успехът на момичето е осигурен от търпението и любовта към собственото тяло.

27-годишната американка е започна своя път към нов живот преди две години, когато прочела вдъхновяваща книга на Рейчъл Холис.

Тогава младата жена решила да спазва пет прости правила от книгата: да се събужда час по-рано, активно да се движи поне 30 минути на ден, да пие колкото е възможно повече вода, да води дневник и да се придържай към интуитивна диета.

Сега Киа тежи 70 кг по-малко и доказва с личен пример, че нищо не е невъзможно!

Ето как изглеждало момичето през есента на 2018 година

Киа цял живот страдала заради наднорменото си тегло. Тя прибягвала до какви ли не методи за справяне с омразните килограми: строги диети, гладуване, хапчета… Но всички опити приключвали след няколко седмици и то неуспешно.

Преди две години Киа тежала критичните 130 кг

Американката започна своето пътуване до перфектно тяло през октомври 2018 година. До януари тя тежала с 12 кг по-малко, а през 2019 г. успяла да свали още 60 кг! Основната тайна на своя успех Киа смята интелигентния подход към храненето и любовта към собственото си тяло.

Най-важните промени се случили не в тялото й, а в главата.

„В миналото сривът в храненето означаваше за мен края на всичко. Сега просто правя изводи, анализирам причината за моите действия и оставям този опит да ме направи по-силна и по-мъдра“, пише момичето на страницата си в Instagram.

Kиа се е превърнала в истински пример за подражание за хората по целия свят.

„Цифрите на кантара или желанието да влезете в любимата ви рокля не трябва да са определящи за вас по пътя към отслабването. Здравето и любовта към себе си са най-важни“, пише още тя.

Превод и редакция: БЛИЦ


Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook