Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мира Добрева си смени силикона
Мира Добрева си смени силикона

Мира Добрева си смени силикона

Мира Добрева скандализира с плажни снимки по монокини от ваканцията си на родното Черноморие, видя Ко4.

50-годишната тв водеща публикува кадри, на които позира поседнала върху шезлонг и загърната с хавлия. На фотосите обаче горнището на банския ѝ липсва. Нейни наблюдателни почитатели я поздравиха за новата гръдна обиколка, с която навярно наскоро се е сдобила.

Славещата се с естествената си хубост телевизионерка още след раждането на сина си Георги-младши от съпруга ѝ режисьора Жоро Торнев призна, че си е поставила силикон в бюста, защото не е намирала фигурата си за достатъчно привлекателна. Както е известно, имплантите имат срок на годност и по всяка вероятност съвсем наскоро Мира е легнала повторно под скалпела и чрез нова интервенция при прочут пластичен хирург е подменила стария си силикон с нов.

„Да, имам корекции по тялото, но по лицето – не. Елате да ме видите отблизо колко страхотно изглеждам! Много неща правя за кожата си, не съм я оставила да повяхва. Когато имам време, сутрин я овлажнявам поне два часа с розова вода. Впръсквам, изсъхва и отново впръсквам. Пия и колаген по две хапчета, втривам и в кожата. Преди 2-3 години си правих мезотерапия, после спрях, защото е изкуствена външна намеса“, сподели от ефира тв звездата, разкривайки ритуалите си за хубост.

Скандалните ѝ фотоси по монокини обаче разбуниха духовете в социалните мрежи.

Мира ДобреваМножеството ѝ фенове от силния пол не останаха равнодушни пред пикантните снимки и я затрупаха с комплименти и неприлични предложения. Други обаче я разкритикуваха остро. „Покажи тези снимки на столетниците, които интервюираш, и да видим какво ще кажат…Не си на 17, а на 50 и е пошло и грозно“ и „Това ли ви е моралът? Жалка гледка“, пишат те.

От няколко месеца насам се говори, че Добрева е официално свободна и най-после е прекратила брака си с Жоро Торнев, с когото през годините често се събираха и разделяха.

Че тв водещата и режисьорът имат проблеми, се знае отдавна. Още по време на участието си в шоуто „ВИП Брадър“ звездата на БНТ призна, че е хващала мъжа си в изневяра, и то нееднократно. „Това беше изключително тежък период за нас. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих“, разказвала е журналистката. Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно, без да се разведат в съда. Опитвали се обаче да поддържат добрия тон в името на сина им Георги, който се намира в трудна тийнейджърска възраст.

Мира неотдавна шокира и с други откровения за личния си живот. Тя разкри, че е била жертва на домашно насилие. Не става въпрос обаче за семейния живот с Жоро Торнев, а за предишна нейна връзка. Водещата е доволна, че тогава е имала смелостта да си тръгне от насилника и да преодолее травмата. Тя окуражи всички жени да не търпят унижения, а да отстояват себе си. Категорична е също, че психическият тормоз много често е дори по-смазващ от физическия.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?