img
Home / KO4 STORY / Миро разкри ужасяваща история от детството си

Миро разкри ужасяваща история от детството си

/
/
/
259 Views

Певецът Миро, който е познат най-вече като Миро от несъществуващия вече дует „Каризма“, наскоро призна нещо много разтърсващо за себе си, от което феновете му тръпки ги побиха, научи ko4

Като малък изпълнителят едва не си докарал фатален край по възможно най-нелепия начин – с бутилка бира. Признанието е на самия Миро пред Ники Кънчев.

Историята е повече от потресаваща. Както вече стана ясно, любимата напитка на Миро като дете била бирата. Веднъж обаче, вместо бира, той си налял в гърлото отровна течност, която едва не изгорила вътрешностите му.

„В търсене на бира откривам една бутилчица. Отварям я и я изпивам, а в нея се оказва, че има съвсем различно вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в състояние да си отида от този свят, а лекарите от спешното отделение не са давали кой знае каква надежда на майка ми, при което тя, като атеист, започва да казва:

„Ако има Господ, спаси детето ми, давам ти първородния си син“, признава Миро пред тв водещия.

И направи още по-потресаващо допълнение в историята: в онзи момент баба му доналяла масло в огъня с думите: „А, не, мамо, не се притеснявай – друго ще имаш“. Миро не е търсил съзнателно Бог, но обещанието на майка му било много силно.

„В момента, в който съм оцелял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм различен“, хвърли в потрес още Миро, който не започва деня си без молитва и благодарност, че е жив.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook