img
Home / KO4 STORY / Мис Плеймейт Марешка Глущук със скандални признания: Пребиваха ме от бой

Мис Плеймейт Марешка Глущук със скандални признания: Пребиваха ме от бой

/
/
/
257 Views

Мис Плеймейт Марешка Глущук с емоционални признания, научи КОЧ.

Мис Плеймейт Марешка Глущук направи емоционални признания. Красавицата сподели покъртителни истории от своето минало. Противно на очакванията, хубавицата далеч не се е радвала на охолен и сигурен живот. Всъщност, точно обратното — винаги е била тормозена и бита.

В свое интервю Марешка споделя, че родителите й са били доста взискателни към нея. Баща й редовно я възпитавал по метода на Макаренко, а майка й също не й спестявала боя и възпитателните „поучения“.

Миската споделя, че приемала това за нормално, дори се бояла в дните, когато никой не я удрял. И се надявала просто боят да мине, за да се успокои и самата тя. „Бях пребивана всеки ден с колан, кабел или закачалка. Това беше нещо нормално за мен, в един момент свикнах. Когато минаваше ден, без да ме бият, нямах търпение да бъда набита и да се успокоя“, казва тя в свое интервю пред „България днес“.

Красавицата, която ще участва в „Игри на волята“ този сезон, разкрива още, че по-зле била ситуацията с обидите от страна на майка й. Именно те я съсипвали най-много и й се отразявали най-лошо от всичко.

„Но най-много ме нараняваше как ме проклинаше и обиждаше майка ми. Исках да бъда пребита, но да спре да го казва… Че съм грозна, черна, нищожество, хлебарка“, казва още миската.

Марешка не крие, че всичко това й се отразило наистина пагубно. Но за щастие открила начин да преодолее трагичното си минало и да продължи напред.

Младото момиче дори нямало 18, когато я омъжили насила за чеченец. Тя обаче се изхитрила. Веднъж си взела паспорта и детето, избягала при приятели в Русия и от там в Турция, откъдето пък се прехвърлила в България. Първите години у нас били трудни за нея, но успяла да си стъпи на краката. И днес е една от най-красивите моделки, борили се за титлата „Мис Плеймейт“, пише „Слава“.

Разкрития.ком

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!