Горещи новини

Митьо Пищова оздравя и пак се развихри

Митьо Пищова оздравя и пак се развихри

Митьо Пищова отново е във вихъра си и „гръмна” с поредния конкурс за манекенки. Ексцентричният търновец се е заел с организацията на още една псевдонадпревара за красота, научи HotArena.

Застаряващият плейбой не спира да се хвали, че има амбиции да забие колкото се може повече представителки на нежния пол. И поредния му конкурс за красота отново има за цел да привлече млади красавици към спалнята му, пише „Уикенд”.

Преди две лета Митьо получи сърдечната криза с опасност за живота, като това временно стопира ангажиментите му по „тънката част”. Боляринът вече е със закрепено здраве и е готов за нови предизвикателства.

Димитър Маринов дори си връща осанката, както и мощните габарити. Покрай болежките бохемът бе свалил близо 90 кила, но след щастливата развръзка, Пищова усилено се опитва да си върне предишното тегло.

Сега любителят на манекенки стяга надпревара в родното Велико Търново, като се надява и да улови нови моделки на въдицата си.

Чешитът издаде, че продължава все така прилежно да отбелязва бройките си, които вече били 3800. Пищова се е ограничил да къпе „само” по две девойки на ден, като по изключение вдига бройката до най-много три.

Лекарите са му забранили повече, а и през август ще чукне 64.

Самозваният Казанова до неотдавна се бе отчаял от живота, но сега отново е в стихията си. Само преди година той си купи гробно място във ВИП алеята на търновските гробища в отчаяние от здравословните несгоди.

Митьо обаче не крие, че още му се живее и че още има сили да люби момите наред.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Митьо Пищова оздравя и пак се развихри"

Какво мислите?