Горещи новини

Михаела Маринова с ново гадже, заби богаташ

Mihaela Marinova zabi gadje bogatash

Гаджето на секси изпълнителката я глези в най-скъпия хотел край езерото Комо

Михаела Маринова отново се носи на крилете на любовта! След като претърпя няколко разочарования в личен план, певицата пак е лудо влюбена и този път май нещата са много сериозни!

Мишето, както всички наричат победителката от „Маскирания певец“, има връзка с богаташ, разбра „България Днес“. Самата изпълнителка наскоро показа човека до нея, но не сподели нищо за него – нито как се казва, нито кой е.

Mihaela Marinova s gadjeto i

Оказва се, че новият на Мишето е на малко по-възрастен от нея. Бил от доста заможно семейство. А връзката му с Мишето била от няколко месеца, но чак сега решават да я официализират.

Наскоро Мишето се завърна от една от поредните си любовни ваканции с новата си изгора. Двойката почива на едно от най-скъпите места в Европа – на брега на езерото Комо. Мишето и изгората й отсядат в хотелче в градчето Беладжо с гледка към популярното езеро.

„Няколко дни в Рая“, пише Маринова под фотосите от брега.

Михаела направо сияе на кадрите и от тях само е видно, че е лудо влюбена в човека до нея. Близки до изпълнителката споделят, че скоро очакват тя да получи предложение за брак. С любимия й били неразделни. Обичали се много. И били един за друг.

Преди да се срещне с настоящия си мъж, Михаела имаше бурна връзка с доста по-възрастен от нея господин. Любовта им обаче бе забранена – той бе женен и в крайна сметка нещата не са получиха. Едно от най-сериозните гаджета на сексапилната певица пък бе футболистът Александър Дюлгеров. Двамата бяха заедно дълги години като дори се сгодиха. Точно преди да решат кога да е голямата и пищна сватба, обаче двойката се раздели.

„Не е намесен трети човек. Просто нещата не вървяха“, споделиха двамата след раздялата си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Михаела Маринова с ново гадже, заби богаташ"

Какво мислите?