Горещи новини

Михаела Филева намери любовта в „Гласът на България“! (ВИДЕО)

Михаела Филева намери любовта

Михаела Филева може и да не намери новата музикална звезда на България, но май откри любовта в предаването „Гласът на България“, видя ko4.

Поп звездата е силно привлечена от един от участниците, който освен с кадифен глас се отличава и с впечатляваща и внушителна физика. Мъжът, който буквално плени Михаела Филева, се казва Калоян Николов и е на 27 години, от Бургас.

Външно силно прилича на известния актьор от „Аквамен“ Джейсън Момоа, който е определян като новия секссимвол на Холивуд, писа „Галерия“.

Михаела първа се обърна, след като чу част от изпълнението на Калоян. След като го видя, певицата буквално изпадна в екстаз и изпищя като развълнувана тийнейджърка при среща с най-големия си идол. Докато Калоян пееше, поп звездата през цялото време танцуваше и не криеше вълнението си от неговото присъствие.

Тя дори прекрачи границите на добрия тон и блокира Графа, който също проявяваше интерес към бургазлията и така го възпрепятства да вземе Калоян в своя отбор. След като приключи изпълнението, Калоян трябваше да избира между Филева, Лечев и Камелия, които също го поискаха в отборите си. Филева като ученичка стискаше палци красавецът да предпочете нея, а когато молитвите й се сбъднаха, тя буквално изтича при него и му се метна на врата.

Самият Калоян също не скри симпатиите си към нея.

Хора от екипа на шоуто издават, че между тях наистина се усещала особена химия и двамата не спирали да си говорят и да се смеят. Зрителите пък коментират, че двамата доста си подхождат и биха били страхотна двойка.

Източник: HotArena.net

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Михаела Филева намери любовта в „Гласът на България“! (ВИДЕО)"

Какво мислите?